torek, 10. oktober 2017

Release Blitz & Review: INTO YOUR HURRICANE by JILLIAN ELIZABETH


Title (Naslov): Into Your Hurricane
Author (Avtor): Jillian Elizabeth
Genre (Kategorija): Romance (romantika)

Release date (Datum izida): October 10, 2017 (10. oktober 2017)


BLURB (OPIS)

Andrea Jensen was rocked to the core when her heart was broken. Her life is changing quickly, she’s nervous and excited for where it’s headed as she works to finish college and secure a teaching career.

Trent Zito is in his last year of law school. While finishing school, interning for his successful uncle at his law firm- he's working to secure his future.

When their paths cross, magic, hearts and love collide. Trent and Andrea begin to share a special relationship that moves quickly. His charm is the perfect distraction, and her naivety is exactly what he seeks.

Just when she thinks their lives are moving along a path to lifelong happiness together, she realizes that the hurricane of destruction she's headed to with him could be worse than the heartache she once had. The storm hits without warning, changing everything in an instant.

When the storm settles and the retreats…..what will be left?


Srce Andree Jensen je bilo zlomljeno. Njeno življenje se hitro spreminja. Trenutno je živčna in navdušena, ker zaključuje študij in začenja kariero kot učiteljica.

Trent Zito zaključuje zadnji letnik prava. Medtem dela v uspešnem pravnem podjetju svojega strica, da si ustvari kariero in prihodnost.

Ko se njune poti križajo, se združijo magija, srce in ljubezen. Trent in Andrea se zapleteta v razmerje, ki napreduje zelo hitro. Njegov šarm je popolna zapolnitev, in njena naivnost je točno tisto kar je iskal.

Ko je že mislila, da bosta naredila velik korak k svoji življenjski sreči, ugotovi, da, je orkan uničenja, ki prihaja iz njegove strani močnejši od glavobola. Nevihta pride brez opozorila in v trenutku spremeni vse.

Ko se nevihta umiri in ustali...kaj se bo zgodilo naprej?


ADD TO GOODREADS (s klikom na napis, lahko knjigo dodaš na svoj Goodreads)


REVIEW (RECENZIJA)

Originalen naslov: Into Your Hurricane
Avtor: Jillian Elizabeth
Zbirka: Out of the Storm (prequel- predzgodba)
Prevod: /
Založba: Kindle edition (e-knjiga, ARC, 2017)
Ocena: 4 ★★★★
Kategorija: romantika (romance), new adult (novi odrasli), contemporary (sodobni roman), erotica (erotika)
Glavni liki: Andrea Jensen, Carter Avery, Trent Zito, Amy, Marissa, Tabetha, Henry...

English review is on Goodreads!



Knjiga Into Your Hurricane je izšla danes. Sama sem imela to čast, da sem pred izidom lahko prebrala ARC (Advance Reader Copy), ki sem jo dobila od skupine Give me books promotions, za iskreno mnenje. 
Zgodba je bila napeta, zanimiva...ravno prav, da me je posrkala vase. Zaplet in razplet sta bila odlična. Zame je to nova pisateljica in zagotovo jo bom še brala. Stil pisanja mi je všeč, najde se tudi nekaj lepih citatov. Edino zmotilo me je, da so si v vsakem odlomku izpovedali večno ljubezen. Izpadlo je malo čudno. ravno zaradi tega dam oceno štiri.



V zgodbi spremljamo Andreo in Trenta, ki sta na začetku svoje zveze. Oba sta se našla razočarana nad bivšim. Ravno izvesta, da je Andrea zanosila in se veselita dojenčka. Pripravljata se na skupno življenje, ko se med njima vse zalomi. Andrea še vedno ljubi bivšega, Trent pa ima še vedno razmerje z bivšo. Za njuno zvezo je usodna Hallowen zabava. Tisto noč pride resnica na dan in njima spremeni vse načrte. Kaj se zgodi naprej pa izveste v knjigi. Kajti tukaj se zgodba ravno začenja.



Od likov mi je bila najljubša Andrea. Dosti je pretrpela. Bila je naivna in je verjela Trentu preveč. Na koncu knjige doživi šok. Ne bom vam izdala, samo povem vam, da je konec žalosten. 
Trent mi je šel že takoj na živce. Nikakor ga nisem marala. Nobena ženska si ne zasluži takega nesramneža kot je Trent. Tudi Carterju na začetku nisem zaupala. Sem čakala, da bo kakšno ušpičil 😊 Vendar se je izkazal za pravega kavalirja. Andrei je stal ob strani do konca in videlo se je, da jo res ljubi. 



Zanimivo mi je bilo, da sta imela oba moška za Andreo vzdevek. Noben je ni klical po imenu. Bila je "Sweetheart" in "Starfish". To me je takoj spomnilo na Williama in njegovo "Tikerbell" iz knjige Lost & Found. 😍 Se mi zdi, da letos vsako prebrano romanco primerjam z Lost & Found. 
A imajo tudi vaši dragi za vas kakšne posebne vzdevke? Moj dragi ima za mene dva, vendar vam ju ne izdam, ker sta preveč smešna.

Lahkotna zgodba Into Your Hurricane je predzgodba knjige Out of the Storm, ki je izšla Julija letos. Komaj čakam, da preberem tudi to. Resnično me zanima nadaljevanje zgodbe. Če ne veste kaj bi brali letos, jaz priporočam knjigo Into Your Hurricane.



PURCHASE LINKS (KNJIGO LAHKO KUPITE TUKAJ):


Amazon UK
Amazon CA
Amazon AU

Free in Kindle Unlimited


AUTHOR (AVTOR)

JILLIAN ELIZABETH is an avid reader herself and has honed in her love for reading over the last few years as a proofreader. She enjoys spending time with her two teenage daughters, spending time with friends and runs a Preschool and Childcare Center with her family.
Taking on writing was something totally new and with a push from her family and friends decided to give it a try.
When she isn't writing, you can find her reading other close friends books and just loving life.

JILLIAN ELIZABETH je navdušena bralka, ki je skozi vsa leta z ljubeznijo do branja postala profesionalna bralka. Svoj prosti čas rada preživlja z dvema najstniškima hčerkama, s svojimi prijatelji in vodi Prescool and Childcare Center skupaj s svojo družino.
Pisanje je zanjo nekaj čisto novega. S podporo družine in prijateljev je preizkusila tudi to.
Ko ne piše, bere knjige svojih prijateljev in ljubi življenje.

Connect with Author (pisateljico lahko spremljate na Facebooku): 
FACEBOOK      FACEBOOK GROUP


Enjoy Reading! Uživajte v branju!
Knjigoljubka Maja

Ni komentarjev:

Objavite komentar